Pescara til Hvar Island færge

Pescara Hvar Island færgeruten forbinder Italien med Hvar. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, SNAV. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Pescara Hvar Island færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Pescara - Hvar Island færgeselskaber

  • SNAV
    • 5 Afgange Ugentlig 5 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Pescara Hvar Island Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Pescara Guide

Den italienske by Pescara er hovedstaden i provinsen Pescara i Abruzzo regionen, og ligger ved Adriaterhavets kyst ved mundingen af Aterno River. Den bedste måde at udforske byen på er på fods. Start med at gå på Corso Umberto I; der ender på Piazza Rinascita, bedst kendt som Piazza Salotto. Derefter via Piazza Primo Maggio mod kysten. Undervejs vil man se regeringsbygninger og rådhuset i Piazza Italia. Centeret for byens natteliv ligger på Corso Monthone, som er hovedgaden i den gamle del af byen. I hjertet af byen ligger også Vittoria Colonna Museum.

Beliggende langs kysten fra Pescara er byer og landsbyer, der gør hele regionen til en skjult perle for mange. Francavilla al Mare, Ortona, St. Vito Chietino og Vasto har en charme, der typisk er forbundet med kystnære byer. Disse byer har masser af byde på; fra små restauranter, der serverer friskfanget fisk til en betagende udsigt over Adriaterhavet.

Der er færgeforbindelser fra Pescara til Split og Stari Grad i Kroatien.