Palermo til Lipari færge

Palermo Lipari færgeruten forbinder Sicilien med Æoliske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Palermo Lipari færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Palermo - Lipari færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 4 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Palermo Lipari Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Palermo Guide

Den italienske by Palermo ligger i den nordvestlige del af Sicilien, ved bugten Palermo i Det Tyrrhenske Hav. Byen har et ry i hele verden for sin historie, gastronomi, kultur og arkitektur. Mange besøgende strømmer til byen og den er nu hovedbyen for Siciliens kultur, handel og turisme. Byens centrum har mange fine eksempler på paladser og kirker, som giver vej til områder, hvor livsstilen ikke synes at have ændret sig i århundrede. Dette ses nok mest tydeligt i markederne i Palermo.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunesien.

Lipari Guide

Lipari er den største af de Lipariske Øer, som er en vulkansk øgruppe beliggende ud for Siciliens kyst. Øens største by, også kaldt Lipari, er den største by i øgruppen, og er fuld af liv med sin havn, historiske slot-citadel og charmerende gader. Ligesom de andre øer i øgruppen, er Lipari af vulkansk oprindelse, selv om det sidste udbrud, der fandt sted på øen var for ca. 1.400 år siden. På grund af de hurtige færgeforbindelser til og fra Sicilien og de andre Lipariske Øer, er det et fremragende udgangspunkt for at udforske de andre øer i øgruppen.

Lipari by er et fantastisk sted at vandre rundt, og her ligger fine byhuse side om side med mere ydmyge huse, der normalt har balkoner med blosmter, vask, løg og peberfrugter.