Palermo til Alicudi færge

Palermo Alicudi færgeruten forbinder Sicilien med Æoliske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Palermo Alicudi færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Palermo - Alicudi færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 55 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Palermo Alicudi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Palermo Guide

Den italienske by Palermo ligger i den nordvestlige del af Sicilien, ved bugten Palermo i Det Tyrrhenske Hav. Byen har et ry i hele verden for sin historie, gastronomi, kultur og arkitektur. Mange besøgende strømmer til byen og den er nu hovedbyen for Siciliens kultur, handel og turisme. Byens centrum har mange fine eksempler på paladser og kirker, som giver vej til områder, hvor livsstilen ikke synes at have ændret sig i århundrede. Dette ses nok mest tydeligt i markederne i Palermo.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunesien.

Alicudi Guide

Den italienske ø Alicudi er en af De Æoliske Øer, der ligger ud for kysten ved Sicilien og det italienske fastland. Det er den mest afsidesliggende af øgruppen og har den mindste befolkning, med omkring 100 indbyggere. Øens eneste form for transport er æsler. På grund af dens lille befolkning og størrelse, og fordi dens turisme infrastruktur ikke er så veludviklet som nogle af dens naboer, har Alicudi formået at bevare en stor del af sin barke, autentiske charme. Øens enkelhed er en attraktion for mange besøgende.

Øen er faktisk en vulkansk kegle, der rager ud fra havet, som nu er dækket i vegetation. Øen blev tidligere kaldt Ericusa og navnet stammer fra lyngen (Erica), der vokser på øens skråninger. Nogle af øens huse er godt vedligeholdt, mens andre er forladte, og da Alicudis vestlige skråninger er stejle og utilgængelige, ligger de fleste på den østlige side af øen.

Der er færgeforbindelser mellem Alicudi og de øvrige Æoliske Øer, Sicilien og det italienske fastland.