Sejl til de Græske Øer fra kun €22,50 til sommer

Dato: 07 maj 2017 09:00 Kilde: Blue Star Ferries, Anek Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines & Grimaldi Lines

Sejl til de Græske Øer fra kun €22,50 til sommer

Oplev de græske øer til sommer for så lidt som €22,50 med alle de ledende færgeselskaber, inklusiv Blue Star Ferries, Anek Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines og Grimaldi Lines.

Der er mange daglige afgange og færgeselskaber at vælge fra, så det er nemt at komme til de græske øer, og priser starter fra kun €22,50 per person en vej på de populære ruter fra Piræus til Mykonos, Paros og Naxos.

Hvis du har lyst til lidt ø hopperi, starter priser fra kun €23,50 per person en vej mellem Santorini, Mykonos og Naxos.

De græske øer er en af verdens mest populære destinationer, og er velsignet med solrige strande, turkise kyster og en rig kulturarv. Der er virkelig noget for alle her.

Priser har en tendens til at stige, som afgangene fyldes op, så ved at booke tidligt kan du få det største udvalg af færger til den bedste pris.

Book Nu

Bemærk venligst: Forbeholdt betingelser og vilkår. Priserne vist er start pris for en voksen en vej. Alle priser er afhængig af ledighed og har en tendens til at stige, som færgerne fyldes op.

Flere færge tilbud fra directferries.dk

Baltisk sommer: Op til 80% rabat med Tallink Silja

Dato: 15 juni 2017 Kilde: Tallink Silja

Rejs mellem Sverige og Finland med Tallink Silja og spar op til 80% på din færgeoverfart, når du booker med Direct Ferries.

Sejl til Norge fra kun €94 med Color Line

Dato: 27 april 2017 Kilde: Color Line

Rejs til Norge med Color Line fra kun €94 en vej, når du booker med Direct Ferries!

Færger til Korsika: GRATIS kabine med Moby Lines

Dato: 01 april 2017 Kilde: Moby Lines

Sejl til Korsica med Moby Lines og få en GRATIS kabine, når du booker med Direct Ferries.

TT Line tilbyder ny rute mellem Polen og Bornholm

Dato: 28 februar 2017 Kilde: TT Line

TT Line starter en ny færgeforbindelse mellem Polen og Bornholm til sommer med en ugentlig overfart i hvert retning fra den 24. juni.