Naxos til Rafina færge

Naxos Rafina færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Cyclades Fast Ferries sejler op til 7 gange Uge, Sea Jets 14 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 8 gange Uge.

Der er 29 overfarter Uge på Naxos Rafina overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Rute og havn detaljer

Naxos til Rafina færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Naxos - Rafina færgeselskaber

 • Cyclades Fast Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 5 t 35 m
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 14 Afgange Ugentlig 4 t 15 m
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 8 Afgange Ugentlig 4 t 40 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Naxos Rafina Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Naxos Rafina ruten er for en bil og 2 passagerer.

Naxos Rafina færge anmeldelser

 • "Naxos til Rafina"

  I betragting af alle de dårlige anmeldelser for Sea Jets, var min erfaring helt fin. Skibet afgik til tiden og ankom til tiden, og havde tre stop undervejs. Personalet var behagelige og professionelle. Min eneste negative kommentar er at skibet/hurtigfærgen var lille og meget gammel, sammenlignet med de andre færgeselskaber.

  'Peter' rejste på Naxos Rafina ruten med Sea Jets

  Læs mere Læs mindre
 • "En times forsinkelse"

  Jeg ankom en time for sent i Rafina. Hvad er meningen med at betale ekstra for en hurtigfærge, hvis den kommer for sent? Den ankom omkring 20 minutter for sent til Naxos, stoppede i Mykonos og Tinos, og endte med at ankomme en time for sent i Rafina. Dette betyder, at hele rejsen er fejlberegnet, hvorfor ville den ellers fortsætte med at blive mere og mere forsinket på sin rute....

  'Anonym' rejste på Naxos Rafina ruten med Sea Jets på Superjet

  Læs mere Læs mindre

Naxos Guide

Den græske ø Naxos er del af Kykladerne, der ligger i det Ægæiske Hav. Naxos by, eller Chora, er øens største by og hovedstad, og ligger på øens vestkyst, og er også hjemsted til en af de største havne i Det Ægæiske Hav. Byen er populær blandt turister, og som følge heraf, er der mange barer, restauranter og cafeer.

Øen er kendt for sin mad og producering af Naxian kartofler, vin, kitron spiritus produktioner og den populære ost Graviera. Der er mange restauranter beliggende på hele øen, der serverer lokale varer til de mange turister.

Der er færgeforbindelser mellem Naxos og Piræus og de andre øer i Kykladerne.

Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen på det græske fastland, på bredden af Det Ægæiske Hav. Byen ligger tæt på Artemida og Nea Makri og den græske hovedstad, Athen, som ligger omkring 25 km vest. På grund af sin nærhed til Athen er Rafina populær blandt mange athenere, der besøger byen for at nyde de mange fiskerestauranter, som ligger omkring havnen. Det er ikke ualmindeligt at se dagens fangst liggende på is udenfor restauranterne.

Rafina er den andenstørste havn i Attika, efter Athen, og der er færgeforbindelser til den sydlige del af Euboea og Kykladerne.