Napoli til Sorrento færge

Napoli Sorrento færgeruten forbinder Italien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. NLG sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 35 minutter mens Alilauro servicen sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid fra 45 m.

Der er 42 overfarter Uge på Napoli Sorrento ruten mellem Italien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Napoli til Sorrento færge alternativer

Napoli - Sorrento færgeselskaber

 • NLG
  • 7 Afgange Ugentlig 35 m
  • Få pris
 • Alilauro
  • 5 Afgange Dagligt 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Napoli Sorrento Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Napoli Sorrento færge anmeldelser

 • "Hjælpsomt personale"

  Vi ankom med al vores bagage, og spurgte om det €2 gebyr for hver taske, men da det var en sen færge, lod de os ombord uden gebyr. Det var en lettelse efter en lang rejse i varmen.

  'Martin' rejste på Napoli Sorrento ruten med NLG

  Læs mere Læs mindre

Napoli Guide

Den italienske by Napoli ligger i Campania regionen i landet ved Napolibugten. Byen ligger i en missundelsesværdig position mellem to vulkanke områder; Vesuv og Campi Flegrei. De romerske ruiner Pompeji, Herculaneum, Oplonti og Stabiae, som blev ødelagt af vulkanen Vesuv i år 79 f.Kr., er placeret tæt på byen, og det er Sorrento og den smukke Amalfi-kyst også.

Napoli havn har færgeforbindelser til mange steder i den napolitanske provins, herunder Capri, Ischia og Sorrento, og Salernitan provins, herunder Salerno, Positano og Amalfi. Der er også færgeforbindelser til Sicilien, Sardinien, Ponza og De Lipariske Øer.

Sorrento Guide

Den italienske by Sorrento er en meget populær ferieby og har en perfekt kystnær beliggenhed. Det er en sofistikeret by, hvilket er afspejlet i det meste af, hvad byen har at tilbyde. En populær attraktion i byen er katedralen, som har en fremtrædende position i byens skyline og ligger langs Corsa Italia. Andre populære attraktioner inkluderer Sedil Dominova fra det 15. århundrede, Villa Comunale's Chiesa de San Francesco, med flotte søjlegange fra det 14. århundrede, og Basilica de San Antonino, som ligger på Piazza San Antonio.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.