Napoli til Procida færge

Napoli Procida færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, SNAV. Der er op til 28 afgange Uge med sejltid fra ca. 40 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Napoli Procida færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Napoli - Procida færgeselskaber

  • SNAV
    • 4 Afgange Dagligt 40 m
    • Få pris

Napoli Guide

Den italienske by Napoli ligger i Campania regionen i landet ved Napolibugten. Byen ligger i en missundelsesværdig position mellem to vulkanke områder; Vesuv og Campi Flegrei. De romerske ruiner Pompeji, Herculaneum, Oplonti og Stabiae, som blev ødelagt af vulkanen Vesuv i år 79 f.Kr., er placeret tæt på byen, og det er Sorrento og den smukke Amalfi-kyst også.

Napoli havn har færgeforbindelser til mange steder i den napolitanske provins, herunder Capri, Ischia og Sorrento, og Salernitan provins, herunder Salerno, Positano og Amalfi. Der er også færgeforbindelser til Sicilien, Sardinien, Ponza og De Lipariske Øer.

Procida Guide

Procida er en italiensk ø, der ligger i Napolibugten i den sydlige del af landet. Øen ligger mellem det italienske fastland og den større ø Ischia og har en mere autentisk og charmerende følelse, end de mere populære øer Capri og Ischia. Øens hovedby, Procida Porto, ligger på øens nordøstlige kyst, og er, hvor færger til øen ankommer. De ældste dele af Procida Porto blev bygget på et højt næs for at give en form for forsvar. Privat boliger findes overalt på øen, men de er mere koncentreret i den sydlige del af Procida Porto.

Færger til Ischia stopper generelt ved Procida. Der er både almindelige færger og hurtigfærger. Procida betjenes også af færger fra en nærliggende by på fastlandet, som kaldes Pozzuoli.