Napoli til Forio færge

Napoli Forio færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Alilauro. Der er op til 49 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Napoli Forio færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Napoli - Forio færgeselskaber

  • Alilauro
    • 7 Afgange Dagligt 1 time 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Napoli Forio Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Napoli Guide

Den italienske by Napoli ligger i Campania regionen i landet ved Napolibugten. Byen ligger i en missundelsesværdig position mellem to vulkanke områder; Vesuv og Campi Flegrei. De romerske ruiner Pompeji, Herculaneum, Oplonti og Stabiae, som blev ødelagt af vulkanen Vesuv i år 79 f.Kr., er placeret tæt på byen, og det er Sorrento og den smukke Amalfi-kyst også.

Napoli havn har færgeforbindelser til mange steder i den napolitanske provins, herunder Capri, Ischia og Sorrento, og Salernitan provins, herunder Salerno, Positano og Amalfi. Der er også færgeforbindelser til Sicilien, Sardinien, Ponza og De Lipariske Øer.