Napoli til Capri færge

Napoli Capri færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SNAV sejler op til 8 gange dagligt med en sejltid på omkring 45 minutter mens NLG servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 45 m.

Der er 12 overfarter dag på Napoli Capri ruten mellem Italien og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Napoli-bugten side

Napoli - Capri færgeselskaber

 • SNAV
  • 8 Afgange Dagligt 45 m
  • Få pris
 • NLG
  • 4 Afgange Dagligt 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Napoli Capri Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Napoli Capri færge anmeldelser

 • "Tur med NLG"

  Nem booking og betaling online. Udvekslede booking bekræftelsen til billetter i havnen. Kort distance, men effektiv.

  'Wasy' rejste på Napoli Capri ruten med NLG

  Læs mere Læs mindre
 • "Til tiden"

  Super punktlig.

  'Anonym' rejste på Napoli Capri ruten med SNAV Aliscafi

  Læs mere Læs mindre

Napoli Guide

Den italienske by Napoli ligger i Campania regionen i landet ved Napolibugten. Byen ligger i en missundelsesværdig position mellem to vulkanke områder; Vesuv og Campi Flegrei. De romerske ruiner Pompeji, Herculaneum, Oplonti og Stabiae, som blev ødelagt af vulkanen Vesuv i år 79 f.Kr., er placeret tæt på byen, og det er Sorrento og den smukke Amalfi-kyst også.

Napoli havn har færgeforbindelser til mange steder i den napolitanske provins, herunder Capri, Ischia og Sorrento, og Salernitan provins, herunder Salerno, Positano og Amalfi. Der er også færgeforbindelser til Sicilien, Sardinien, Ponza og De Lipariske Øer.

Capri Guide

Den italienske ø Capri ligger i Napoli-bugten, syd for byen Napoli og tæt på spidsen af Amalfi halvø, i Campania regionen i det sydlige Italien. Øen er en populær destination i sin egen ret, men er også populær for korte ophold for dem, som besøger Napoli eller Amalfi-kysten. Øen, som er dannet af kalksten, er meget malerisk og har længe været en favorit med romerske kejsere, kunstnere, forfattere og de rige og berømte. I dag er Capri stadig en af de mest populære destinationer i Middelhavet. Populære attraktioner på øen inkluderer Marina Piccola, Belvedere of Tragara, kalksten klipperne kaldet hav stakke, byen Anacapri i den blå grotte og ruinerne af kejserlige romerske villaer.

Der er regelmæssige færgeforbindelser fra øen til byen Napoli og til Sorrento på Amalfikysten. Der er også mindre regelmæssige færgeforbindelser til Positano på Amalfikysten og øen Ischia.