Milos til Thira færge

Milos Thira færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Anek Lines sejler op til 1 gange Uge, Zante Ferries 3 gange Uge & Sea Jets servicen er tilgængelig op til 14 gange Uge.

Der er 18 overfarter Uge på Milos Thira overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Rute og havn detaljer

Tryk her for kort

Milos - Thira færgeselskaber

 • Anek Lines
  • 1 Afgang Ugentlig 3 t 50 m
  • Få pris
 • Zante Ferries
  • 3 Afgange Ugentlig 5 t 10 m
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 14 Afgange Ugentlig 1 time 40 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Milos Thira Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Milos Thira ruten er for en bil og 2 passagerer.

Milos Thira færge anmeldelser

 • "Forsinket, men god"

  Forsinket, men god.

  'Gustavo' rejste på Milos Thira (Santorini) ruten med Sea Jets på Seajet2

  Læs mere Læs mindre

Milos Guide

Milos er beliggende i det ægæiske hav, nord for Kretahavet, og er del af Kykladerne. Milos er nok mest berømt for sin statue af Aphrodite (”Venus fra Milo”, som er nu udstillet på Louvre-museet i Paris). Øen er også kendt for statuerne af den græske gud Asklepios, som nu er udstillet på det British Museum i London, og Posedidon og en arkaisk Apollo i Athen. Omkring den lille havn i Adamas, kan man finde små butikker, der sælger souvenirs, håndlavede gaver og smykker, samt lokalt producerede varer og fødevarer.

Øen er forbundet med havnen i Piræus, andre havne i Kykladerne, havne i Dodekaneserne og Kreta med både konventionel færge og hurtigfærge. I sommermånederne er der daglige færgeforbindelser til og fra øen. Øens anden havn, som ligger i Apollonia, har færgeforbindelser til øerne Kimolos og Glaranissia.

Thira Guide

Den græske ø Santorini er en af Kykladerne, der ligger i det sydlige Ægæiske Hav. Øen er i høj grad formet af sin vulkanske fortid, som har skabt et usædvanligt landskab nogle steder. Et populært sted på øen er Caldera krater, som er fyldt med vand og er omgivet af en mur af farverige klipper, som er fyldt med charmerende huse. Øen er også kendt for sine dejlige strande, solnedgange, der bedst kan ses fra landsbyen Oia, på øens nordligste spids.
Øens strande består hovedsageligt af mørkt vulkansk sand, som kan blive meget varmt om sommeren, og derfor er et håndklæde eller en liggestol nødvendig. De bedste strande er placeret omkring den østlige kystlinje og strækningen som findes på Perisa, er altid populær. Lidt mod syd er Perivolos strand, som også er dejlig, og Red Beach, som er tæt på det gamle Akrotiri, hvor de røde klipper er svære at overse.