Malmø til Travemunde færge

Malmø Travemunde færgeruten forbinder Sverige med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Finnlines. Der er op til 19 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Malmø Travemunde færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Malmø til Travemunde færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Tyskland side

Malmø - Travemunde færgeselskaber

 • Finnlines
  • 19 Afgange Ugentlig 8 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Malmø Travemunde Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Malmø Travemunde ruten er for en bil og 2 passagerer.

Malmø Travemunde færge anmeldelser

 • "Top service"

  Hyggelige folk, som tog imod os ved indtjekningen. Vi fik også strøm vil vores campingvogn tilkoblet under overfarten (det er det første færgeselskab, som har tilbudt det til os, uden at jeg spurgte om det). Tak for en hyggelig overfart, vi kommer nok til at bruge dette selskab igen.

  'Arnold' rejste på Malmø Travemunde ruten med Finnlines

  Læs mere Læs mindre

Malmø Guide

Den svenske by Malmø er hovedstaden i Skåne kommune. Byen er blevet forvandlet siden opførelsen af Øresundsbroen, som er den dobbeltsporet jernbane og vejbo over Øresund mellem Skåne i det sydlige Sverige og Danmark. Byen er nu blevet forynget med nye bygninger og nye forretninger, inklusiv biotek og IT-virksomheder. På trods af den seneste udvkling har byen bevaret sin lille og venlige atmosfære og har et stort udvalg af kulturelle attraktioner, inklusiv det nye Moderna Musee Malmo, som ligger i et nedlagt kraftværk og viser nutidens internationale kunstværker. Der er også et godt udalg av gode restauranter, cafeer og barer i byen.

Beliggende i Malmöhus Slot Bygning er Malmø Kunstmuseum, Bymuseet, Museet af Naturhistorie og Videnskab og Maritime Museet. Dette er perfekt for besøgende, der planlægger at besøge dem alle på én dag. Et andet sted i Malmø, der er værd at besøge, er Malmö Konsthall, som er kendt for sin funktion og brug af lys og plads i sit galleri.

Der er færger fra Malmø til Travemunde i Tyskland.

Travemunde Guide

Den tyske by Lubeck er kendt for sine mange gotiske bygninger og for sin velsmagende marcipan. Den mest populære turistattraktion i byen er nok Holstentor gateway fra det 15. århundrede, der har et eventyrlig udseende med sine to cylindriske tårne. En charmerende middelalderby ligger bag dette, og her kan man se andre historiske bygninger, og dette resulterede i at byen blev erklæret et Unesco verdensarv område i 1980erne. Faktisk kan de fleste af byens mest populære attraktioner findes i den gamle bydel, kaldet Altstadt.

Byens store havn ligger på bredden af Østersøen, indenfor forstaden af Travemunde, og her finder man også flere hyggelige strande. Omkring Lubeck og dens mange offentlige pladser, finder man en række historiske attraktioner. Af særlig interesse er Rathaus fra det 13. århundrede, Lubeck Domkirke fra det 12 århundrede, og Heiligen Geist Hospital, som er det ældste hospital i Tyskland og daterer tilbage til 1227.