Lipari til Napoli færge

Lipari Napoli færgeruten forbinder Æoliske Øer med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Siremar. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Lipari Napoli færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Lipari - Napoli færgeselskaber

  • Siremar
    • 3 Afgange Ugentlig 13 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Lipari Napoli Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Lipari Napoli ruten er for en bil og 1 passager.

Lipari Guide

Den italienske ø Lipari er den største af de Æoliske Øer og ligger i det Tyrrhenske Hav, ud for den nordlige kyst af Sicilien. Lipari er en forholdvis lille ø, som måler knap 40 kvadratkilometer. Den største by på øen hedder også Lipari, og der er 4 andre landsbyer; Pianoconte, Quattropani, Acquacalda og Canneto. Lipari by er et dejligt sted at gå en tur og har elegante byhuse, sammen med nogle mere beskedne huse på små pæne gader. Der er mange souvenir butikker på øen og et godt udvalg af cafeer og restauranter, der serverer god, lokal mad og drikke. Der er spor fra øens historie på hele øen med græske grave. Dens mest imponerende attraktion er nok dens slot.

Lipari er den mest praktiske base for besøg til de Æoliske Øer. Der er hurtigfærger fra Sicilien, som stopper her og masser af både og flyvebåde til de andre øer.