Lipari til Napoli færge

Lipari Napoli færgeruten forbinder Æoliske Øer med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. SNAV sejler op til 10 gange Uge, Alilauro 10 gange Uge & Siremar servicen er tilgængelig op til 3 gange Uge.

Der er 23 overfarter Uge på Lipari Napoli overfarten mellem Æoliske Øer og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Rute og havn detaljer

Lipari - Napoli færgeselskaber

 • SNAV
  • 10 Afgange Ugentlig 6 t
  • Få pris
 • Alilauro
  • 10 Afgange Ugentlig 6 t 50 m
  • Få pris
 • Siremar
  • 3 Afgange Ugentlig 13 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Lipari Napoli Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Lipari Napoli ruten er for en bil og 1 passager.

Lipari Guide

Den italienske ø Lipari er den største af de Æoliske Øer og ligger i det Tyrrhenske Hav, ud for den nordlige kyst af Sicilien. Lipari er en forholdvis lille ø, som måler knap 40 kvadratkilometer. Den største by på øen hedder også Lipari, og der er 4 andre landsbyer; Pianoconte, Quattropani, Acquacalda og Canneto. Lipari by er et dejligt sted at gå en tur og har elegante byhuse, sammen med nogle mere beskedne huse på små pæne gader. Der er mange souvenir butikker på øen og et godt udvalg af cafeer og restauranter, der serverer god, lokal mad og drikke. Der er spor fra øens historie på hele øen med græske grave. Dens mest imponerende attraktion er nok dens slot.

Lipari er den mest praktiske base for besøg til de Æoliske Øer. Der er hurtigfærger fra Sicilien, som stopper her og masser af både og flyvebåde til de andre øer.

Napoli Guide

Den italienske by Napoli er den største by i det sydlige Italien og en af de smukkeste, især omkring Napoli-bugten. Byen blev grundlagt af grækerne og blev senere udvidet af romerne, som alle afspejles i byens rige historie og fantastisk arkitektur. Vesuv er placeret på den ene side af Napoli og de maleriske øer Capri, Ischia og Procida ligger tæt på bugten. Napoli centrum er ganske kompakt og fuld af palasser, spektakulære kirker, klostre og slotte. Populære attraktioner er Duomo, som er en gammel katedral, der daterer tilbage til slutningen af det 13. århundrede og begyndelsen af det 14. århundrede. Af interesse er også Palazzo Reale, Teatro San Carlo og Museo Archeologico Nazionale, som har nogle af de bedste arkæologiske udstillinger i Italien. Endelig er der Napoli Sotterranea, som er en serie af underjordiske tunneler, trapper, værelser og haller, der ligger i byens hjerte.