Levanzo til Marettimo færge

Levanzo Marettimo færgeruten forbinder De Ægadiske Øer med De Ægadiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 6 gange dagligt med en sejltid på omkring 25 minutter mens Siremar servicen sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 10 m.

Der er 52 overfarter Uge på Levanzo Marettimo ruten mellem De Ægadiske Øer og De Ægadiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Levanzo - Marettimo færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 6 Afgange Dagligt 25 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 10 Afgange Ugentlig 1 time 10 m
    • Få pris

Levanzo Guide

Den lille italienske ø Levanzo er del af den ægadiske øgruppe i Middelhavet, og ligger vest af øen Sicilien. Af de tre øer, der udgøre de Ægadiske Øer, er Levanzo den mindste (Favigana er den største), og har omkring 450 indbyggere, hvoraf mange bor omkring øens havn. Den smukke lille havn har en klynge af lyse firkantede bygninger. Øen har ikke et vejnet, men der er et par spor, som kun firhjulstrækkere og æsler kan bruge. Hovedattraktionen, og måske den eneste attraktion, på øen er Grotto del Genovese, som er en grotte med forhistorisk kunst. Der er ikke meget at lave på øen, andet end at slappe af, svømme, solbade og nyde øens atmosfære.

Øen er kun omkring 20 minutter med flyvebåd fra Trapani. Der er flere færgeforbindelser daglig med den sicilianske by og også med den større ø Favignana.

Marettimo Guide

Den italienske ø Marettimo er den mest afsidesliggende af de tre Ægadiske Øer, som ligger ud for Siciliens vestkyst. Øen, der er en stenet højderyg, der rager ud i havet, ligger inden for et marine naturreservat og er en populær destination for dykkere og vandrere. Øen har kun en by, som også kaldes Marettimo, og dette er en fiskerby.

Marettimo havn ligger omkring 40 minutter med flyvebåd fra Favignana og en time fra Trapani.