Book en Larvik færge

Larvik færgehavn i Norge forbinder dig med Hirtshals i Danmark med et valg af op til 13 afgange ugentligt. Sejltiden for Larvik til Hirtshals overfarten er fra 3 timer 45 minutter, og med Color Line.

Larvik havnekort

Larvik færge alternativer

Larvik færgeservicer

 • Color Line
  • 13 Afgange Ugentlig 3 t 45 m
  • Få pris

Larvik Guide

Larvik er en by og kommune som er beliggende i Vestfold Amt i sydvest Norge. Byen blev grundlagt i 1671 af Ulrik Gyldenløve. Det ældste kendte kommercielle område fra vikingealderen kan findes i regionen Kaupang.

Udgravninger og undersøgelser har bevist at Kaupang fungerede som et håndkraft og et kommercielt center med omkring 1000 indbyggere. Vikingerne levede der fra år 700.

Larvik har sin egen særlige stenvariertet kaldet Larvikitt. Den er 270 millioner år gammel og er blevet brugt i stenbytte industrien i mere end 100 år. Den er i dag Larviks største eksportvare. Den nuværende stenbytte industri er Larviks største industri.

Byen huser Treschow boligkompleks, hvilket pt. er ejet af Mille-Marie Treschow, som er Norges rigeste kvinde. Boligkomplekset blev bygget i 1820erne, da den sidste greve blev erklæret fallit.

Sådan kommer du til Larvik havn

 • Med bil

  Kørende fra Kristiansand, skal tage E18 mod Arendal hele vejen til Stathelle og følge skiltene til Larvik. Når du kommer til Larvik skal du følge skiltene til havnen.
  Kørende fra Oslo skal tage E18 mod Drammen via Holmestrand og følge skiltene til Larvik. Når du kommer til Larvik skal du følge skiltene til havnen.

 • Med bus

  Nor-Way Busselspressen busser passerer gennem Larvik på ruten mellem Seljord og Tønsberg. For andre destionationer langs kysten, skal du måske skifte ved Tønsberg eller Arendal.

 • Adresse

  Fergeterminalen, Revet, 3263 Larvik

 • Larvik akkommodation

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Larvik før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter akkommodation for hele dit ophold, kan du besøge vores Larvik akkommodation side for de bedste priser og et af de største udvalg online.