Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til København havn

  • Med bil

    Kørende syd fra skal køre langs Kalvebod Brygge og Niels Juels Gade. Fortsæt til Kongens Nytorv og kør lige ud til Bredgade og så Grønningen. Drej til venstre ved Folke Bernadotte Allé (lige før Østerport station) og fortsæt langs Kalkbrænderihavnsgade og drej så op på Dampfærgevej. Kørende nord fra skal køre langs Lungbyvejen og dreje til venstre på Hagtvej. Fortsæt lige ud til Strandboulevarden i ca. 70 km og drej til venstre op på Århusgade i ca. 300 m. Drej så til venstre til Kalkbrænderihavnsgade og drej så op på Dampfærgevej.

  • Med tog

    Nordhavn station ligger tæt på havnen. Det tager ca. 10 minutter at gå mellem Nordhavn station og havnen. Fra Nordhavn station er der S-tog servicer til København Hovedbanegård, hvorfra der er videregående togservicer til det meste af Danmark.

  • Med bus

    Der er en DFDS busservice 20E (gratis for DFDS Seaways passagerer) og en offentlig buslinie 26, som kører regulært til og fra København center.

  • Parkering

    Europark har et parkeringsområde på Dampfærgevej. Parkeringsfaciliteten er åben 7 dage om ugen og priser er ca. 15 DKK per time.

  • Adresse

    Dampfærgevej 30, 2100 København Ø

  • København overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af København før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores København overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

København færgeservicer

København Guide

Hvad kan man lave i København?

Fra turistseværdigheder som Rundetårn til perler som Gråbrødretorv, har København et overvæld af kunst, kultur og historie at tilbyde til både den nybesøgende og den gamle beboende. De mere kendte dele af København indbefatter slottene Rosenborg, Christiansborg og Amalienborg, fra det 17- og 18.århundrede, der kan tåle nok så mange besøg uden at miste deres strålende følelse af dansk historie. Christiansborg er i dag hjemsted for folketinget og højesterettet, imens Rosenborg herberger kronjuvelerne. Amalienborg bliver stadig brugt af den kongelige familie, men er stadig delvist åben for besøgende. Nyhavn er endnu et sted, som man ikke kan blive træt af. Med dens maleriske huse, dejlige små caféer og tre huse der engang var hjemsteder for forfatteren HC Andersen, er der meget at se, smage på og opdage. Når man nu nævner HC Andersen, har du været i København før, men aldrig set den Lille Havfrue på grund af den store turisttiltrækning, er det på højeste tide at give hende et lille besøg – dog helst ikke i sommermånederne, da hun nærmest slet ikke kan ses for turister fra maj til september. Ellers kan du tage til HC Andersen eventyrhuset, hvis du ikke kan få nok af den ikoniske danske forfatter. Kan du ikke få nok af museer, er der ingen fare for, at du vil kede dig med alt det som København tilbyder – fra nationalmuseet, med sin diverse samling af alt muligt fra Danmarks historie, til Glyptoteket for dine kunstmangler, frem til det zoologiske museum, geologiske museum og Tycho Brahe planetarium. For noget lidt anderledes kan du tage en smut til Kronprincessegade 30, for at se et fint udvalg af blandt andet islamisk kunst. I den Botaniske Have, der ligger ved siden af Rosenborg, kan man nyde en stille stund både udenfor og indeni palmehuset, og museerne Statens Naturhistoriske Museum og Statens Museum for Kunst, der ligger i haven. Modsat operahuset og omkring hjørnet for Amalienborg, ligger et nyt område, der hedder Ofelia plads. Pladsen byder på gratis kultur- og musikevents, med en fantastisk tillokkende atmosfære. Fra Ofelia plads kan man tage færgebussen eller den nye bro til Papirøen, hvor Københavns Street Food kan findes med over 60 boder, når man er ved at blive sulten.

Hvordan kommer man omkring i København?

København har gode offentlige transportmidler, fra bus til metro til tog. Mange af de stor seværdigheder ligger dog indenfor gåafstand fra hinanden.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking