Jersey til Portsmouth færge

Jersey Portsmouth færgeruten forbinder Jersey med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 50 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Jersey Portsmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Jersey til Portsmouth færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Jersey til England side

Jersey - Portsmouth færgeselskaber

 • Condor Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 8 t 50 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Jersey Portsmouth Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Jersey Portsmouth ruten er for en bil og 2 passagerer.

Jersey Portsmouth færge anmeldelser

 • "Sove ordninger"

  Jeg kan ikke klage over Direct Ferries for deres service. Jeg skriver blot denne anmeldelse for at opfordre passagerer, der ønsker/har brug for at ankomme udhvilet til Portsmouth til ikke at forvente en god nattesøvn i sæderne om bord. Selv om de er rimeligt behagelige i en time eller to, kan de ikke tilbagelænes nok til at støtte søvn.

  'John' rejste på Jersey (St Helier) Portsmouth ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Jersey til Portsmouth - God tur, men en skam med maden"

  Jeg tog ovenat færgen fra Jersey til Portsmouth. Læsning var nem og kabinen var helt fin. Personalet var venlige, men maden var rigtig dårlig kvalitet efter min mening.

  'Adam' rejste på Jersey (St Helier) Portsmouth ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "...Jeg ville glædeligt anbefale dem..."

  Jeg har rejst på mange færger i mange lande, og Condor Ferries skibet var rent og velordnet. (Toiletter – altid en god indikation af kvalitet – var rene og lugtede rene!). Overførelsen fra terminalen til skibet (og omvendt) var effektiv og venlig. På den anledning vi tog en kabine, var den ren og mere end nok til vores rejse…en god måde at rejse på! Catering var acceptabel, og taget i betragtning at der kun var en håndfuld passagerer på vinter overfarten, er jeg forbløffet over at der overhovedet var catering! Selv den toldfrie butik blev åbnet – dog kun i en kort periode – og der var gode priser på vin, for eksempel. Besætningen var venlige, høflige og effektive, og kaptajnen holdt os godt informeret om vejr forude, forventet ankomsttid osv. Har rejst med dem en række gange nu, og ville anbefale dem til andre.

  'Christopher' rejste på Jersey (St Helier) Portsmouth ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre

Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sydlige kyst af England i Hampshire. Byen, der ligger på kysten af Den Engelske Kanal, har en lang og glorværdig maritime historie og forbindelser til Royal Navy, der får flere århundreder tilbage. Byen var også en af verdens største skibsbygning centre og bygget verdens største tørdok nogensinde i det 15. århundrede, som stadig er i brug den dag i dag. Byen er stadig en vigtig base for Royal Navy og hjemsted til en række historiske skibe, inklusiv Lord Nelsons flagskib, HMS Victory.

Portsmouth blev signifikant bombet under Anden Verdenskrig på grund af sin strategiske betydning, og som et resultat heraf, er byen en blanding af gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstad Southsea er en populær destination for familier og har en dejlig strækning af strand, to moler og et godt udvalg af barer, cafeer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.