Hirtshals til Larvik færge

Hirtshals Larvik færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Color Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Hirtshals Larvik færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Hirtshals til Larvik færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Danmark til Norge side

Hirtshals - Larvik færgeselskaber

 • Color Line
  • 14 Afgange Ugentlig 3 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Hirtshals Larvik Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Hirtshals Larvik ruten er for en bil og 2 passagerer.

Hirtshals Larvik færge anmeldelser

 • "God service"

  Så absolut god service ombord

  'Kenn Erik' rejste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Det var en behagelig overfart"

  Det var godt som forventet

  'Jan' rejste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt man behøver!"

  Jeg elsker, at man kan tage sin egen bil med, spise et måltid og kigge i butikken.

  'Anonym' rejste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Tilfredshed med sejlads."

  !4. aug.2015 rejste min kone og jeg fra Hirtshals til Larvik og d. 18. aug. rejste vi retur. På begge ture oplevede vi kun ordnede og gode forhold.

  'Erik' rejste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line på Superspeed 1

  Læs mere Læs mindre

Hirtshals Guide

Hirtshals er en by og havn, som er beliggende på øen Vendsyssel-Thy, øverste på den jyske halvø i det nordlige Danmark. Byen er nok bedst kendt for sit fiskeri og færgehavnen. Fiskeri spiller en vigtig rolle for byen og dens indbyggere, ligesom turisme og udlejning af sommerhuse. Nordsøen Oceanarium er et af Europas største akvarier og ligger i Hirtshals. Akvariet har over 70 forskellige arter i sin samling.

Havnen er fuld af aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøger Hirtshals, kan man nyde de naturlige omgivelser, som er perfekt til mange udendørs aktiviteter.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur og Torshavn.

Larvik Guide

Larvik er en by i Vestfold i Norge, og kan føre sin historie tilbage til slutningen af det 17. århundrede, da den blev grundlagt i 1671 af Ulrik Fredrik Gyldenløve, den første greve af Laurvig. Treschos ejendommen, som i dag ejes af Mille-Marie Treschos, som er Norges rigeste kvinde, ligger i Larvik og blev skabt i 1820erne, da den sidste statholder af Laurvig blev erklæret konkurs. Populære attraktioner i byen inkluderer Hedrum Rural Museum, Berg stenkirke, Brunla begravelsesområde og Galleri Winther.
Der er daglige færgeforbindelser fra Larvik til Hirtshals i Danmark. Indtjekningen åbner 2 timer før afgang, og alle passagerer skal være der senest 1 time før afgang.