Gøteborg til Frederikshavn færge

Gøteborg Frederikshavn færgeruten forbinder Sverige med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 35 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Gøteborg Frederikshavn færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Gøteborg til Frederikshavn færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Danmark side

Gøteborg - Frederikshavn færgeselskaber

 • Stena Line
  • 5 Afgange Dagligt 3 t 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Gøteborg Frederikshavn Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Gøteborg Frederikshavn ruten er for en bil og 2 passagerer.

Gøteborg Frederikshavn færge anmeldelser

 • "God tur"

  Jeg kunne virkelig godt lide turen fra Gøtenborg til Frederikshavn. God mad, god stemning og meget rolig tur.

  'Ricardo J' rejste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Danica

  Læs mere Læs mindre
 • "Tilfreds"

  Alt gik som det skulle, behagelig tur.

  'Bouyssou' rejste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Danica

  Læs mere Læs mindre
 • "God måde at sejle fra Sverige til Danmark"

  Vi var i Stockholm og det var let at tage toget til Gøteborg, også færgen til Frederikshavn. Byggeriet omkring færgeterminalen og vores hotel, som var i nærheden, var noget rod. Det vil være rart, når det er færdigt. Vi var fascineret over passagerne, som så ud til at tage til Danmark for at købe deres øl. Forstår hvorfor, for det er næsten umuligt at finde et sted at købe spiritus i Sverige.

  'Richard' rejste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Danica

  Læs mere Læs mindre
 • "Min anmeldelse"

  Meget behagelig tur på den korte færgeservice mellem Gøteborg og Frederikshavn. Det var meget behageligt og alle de nødvendige faciliteter var til rådighed. Glæder mig til at rejse med Stena igen.

  'Thomas' rejste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Danica

  Læs mere Læs mindre

Gøteborg Guide

Gøteborg er en by beliggende på den svenske vestkyst, halvvejs mellem København i Danmark og Oslo i Norge. Gøteborg havn er den største af sin art i norden. Byen har en rig industriel og kulturel arv. Gøteborg er stedet hvor Volvo blev grundlagt i 1927 og er også hjemstedet for to universiteter.

Byen er også hjemsted for nogle af de største kulturelle begivenheder i Skandinavien. Den Internationale Film Festival har været afholdt i byen siden 1979, samt Metaltown musik festivaler.

Gøteborg færgeterminal ligger på tværs af byens centrum ved floden Göta. Der er færgeforbindelser fra Gøteborg til/Fra Frederikshavn i Danmark, Kristiansand i Norge, Kiel i Tyskland og Newcastle i Storbritannien.

Frederikshavn Guide

Frederikshavn er en fiskerby og en havn, som ligger på den nordøstlige kyst af den jyske halvø i det nordlige Danmark. Fra byens havn er der færgeforbindelser til Sverige og Norge. Der er mange ting at se og lave i byen, inklusiv Palmestranden som har 100 palmetræer, Bangsbo Museum, Frederikshavn Kunstmuseum og Tordenskjold Festival. En god måde at komme omkring i byen på er med cykel, som kan lejes gratis ved Turistinformationerne om sommeren.
Færger fra Frederikshavn til Sverige tager mellem 2 timer og 3 timer og 15 minutter, og færger til Norge tager mellem 9 timer og 12 timer. Der er også færger til Læsø og det lille Hirsholmene øhav, som ligger i Kattegat, omkring 7 km nordøst for Frederikshavn.