Glossa til Skopelos færge

Glossa Skopelos færgeruten forbinder Skópelos Ø med Skópelos Ø og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 11 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 35 minutter mens Anes Ferries servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 t 15 m.

Der er 13 overfarter Uge på Glossa Skopelos ruten mellem Skópelos Ø og Skópelos Ø. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Glossa - Skopelos færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 11 Afgange Ugentlig 35 m
    • Få pris
  • Anes Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 5 t 15 m
    • Få pris

Glossa Guide

Glossa er beliggende i Sporaderne, omkring 11 km nordvest for Skopelos by og 23 km fra Hora. Landsbyen betragtes som en af de mest maleriske i regionen, og den er præget af smalle gader og stier og traditionelle huse, med to etager, hængende træ balkoner og tegltage. Landsbyen, der ligger i bjergene omkring 300 m over havets overflade, har en fantastisk udsigt og har formået at forblive upåvirket af den moderne livsstil.

Skopelos er forbundet med båd til havnene i Volos og Agios Konstantinos på fastlandet og øerne Skiathos og Alonnisos.

Skopelos Guide

Den smukke græske ø Skopelos ligger i Det Ægæiske Hav mellem øerne Skiathos og Alonissos, og er populær blandt turister, især familier og par. Øen er nok bedst kendt for sin rolle i filmen Mamma Mia, hvor nogle scener blev optaget på øen. Især kendt er kirken Agios Ioannis Kastri, som nogle gange kaldes Mamma Mia kirken. Øens strande er dejlige og har varmt, krystalklart vand og er perfekte til dovne dage i solen. Øens havn ligger i Skopelos Town og er, sammen med Glossa, en af de to hovedbyer på øen.

Der er færgeforbindelser til Volos Magnesia og Agioa Konstantinos, Phthiotis på det græske fastland, hvorfra der er forbindelser til og fra Alonissos og Skiathos. Om sommeren er der også en færge til og fra Kymi i Euboea.