Filicudi til Rinella færge

Filicudi Rinella færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 25 minutter mens Siremar servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 50 m.

Der er 34 overfarter Uge på Filicudi Rinella ruten mellem Æoliske Øer og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Filicudi - Rinella færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 4 Afgange Dagligt 25 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 6 Afgange Ugentlig 50 m
    • Få pris

Filicudi Guide

Filicudi er en af de otte øer, der udgør det Lipariske øhav, og er beliggende 30-50 km nordøst for øen Sicilien. Øen har et par små landsbyer, inklusiv Valdichiesa og Pecorini Mare. Øen er nok bedst kendt for sin produktion af vin, olivenolie, korn og grøntsager. Øens højeste punkt er Monte Fossa Felci, som ligger 774 m over havet, og i 1990erne blev omkring tre fjerdedele af øen erklæret et naturreservat.

Øen har mange undersøiske huler, som er populære med dykkere. ”Grotto del bue marino” (”Grotto af munkesælen”) er ikke langt fra ”Rock of Canna” (Scaglia della Canna), og er især populær bæandt dykkere, der er ivrige efter undervandsfortografering.

Der er færgeforbindelser fra Filicudi til Milazzo og Palermo.

Rinella Guide

Rinella er en lille italiensk landsby, der ligger på øen Salina, som er en af de Æoliske Øer. Øens fulde navn er Santa Marina Salina og den ligger omkring 120 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Øen er kendt for sine sorte sandstrande og dens huler.

Der er tre områder på Salina; Santa Marina på den østlige kyst, Malfa mod nord og Leni moed sydvest. Fra Leni på vej mod kysten ligger landsbyen Rinella.

Landsbyen er hjemsted for øens havn, og herfra er der færgeforbindelser til Palermo og Milazzo på øen Sicilien.