Danmark

Sådan bookes færger fra Danmark til Færøerne

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Danmark og Færøerne leveret af 1 færgeselskab – Smyril Line. Hirtshals til Torshavn færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 30 timer.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Danmark Færøerne overfarten mellem Hirtshals og Torshavn.

Danmark Færøerne kort

Tryk her for kort

Færger fra Danmark til Færøerne

Om Danmark:

Danmark er det sydligste land i Skandinavien, og har nogle af verdens bedste levestandarder.

Danmark, som ofte betragtes som et ‘eventyr land’, har både naturlig og arkitektonisk pragt. Renæssance slotte sidder på sø banker og der er fantastiske strande langs kysten. Uanset årstiden, har Danmark noget der passer.

Men Danmark er meget mere end smukke bygninger og landskaber. Landets hovedstad, København, er et center for mode, gastronomi og design. Det er også et paradis for cyklister, med et stort netværk af brostensbelagte gader, er fører til barer og spændende museer.

Danmark er en fremragende indgang til de omkringliggende skandinaviske lande og det europæiske fastland, med en række havne, som leverer færgeoverfarter til mange forskellige destinationer. Danmark har også mange øer og halvøer, så færgerejser er den mest praktiske måde at udforske landet på.

Om Færøerne:

De vidtstrækte Færøerne omfatter 18 øer i kongeriget Danmark, og ligger halvvejs mellem Norskehavet og Nordatlanten.

Afstanden til det europæiske fastland, både fysisk og kulturelt, er en af Færøernes største tiltrækninger. Beboere har deres eget sprog og fascinerende dans festivaler. Øerne tilbyder hypnotiserende, grønne landskaber og idylliske landsbyer ved kysten, som alle bedst kan udforskes på fods.

Det uforudsigelige klima kan holde en på tæerne, men de forskellige museer, særlig Foroya Fornminnissavn, som fremstiller forskellige viking artefakter, og århundredgamle forter, giver et gdt tilflugtssted til hvis himmlen åbner sig.

Færøerne er inden for rækkevidde af fastlandet, med et par færgeruter hver uge.