Hvor er Dublin havn?

Sådan booker du en Dublin færge

På denne side finder du nogle nyttige oplysninger om hvordan du finder Dublin færgehavn. For Dublin bookinger kan du besøge vores Dublin Færge or Færge til Dublin side.

Sådan kommer du til Dublin havn

Med bil
Dublin havn kan nås fra norden på A1, fra syden på N11 og fra vesten på N7. Dublin havn ligger tæt på byens center og er godt skiltet. Fra Dublin center, følg Quays fra O´Connell Bridge ned til Point Deport spillested. Drej til venstre og følg vejen hele vejen til havnen.
Med tog
Connolly station servicerer nord og syd af Irland og er ca. en 15 minutters bustur fra havnen. Heuston station servicerer vesten og er ca. en 30 minutters bustur fra havnen.
Med bus
Den centrale busstation, Busárus ligger 6,5 km fra havnen. Der er forbindende busservicer mellem havnen og Dublin center. Billetter kan købes ombord skibet inden ankomst i Dublin. Bemærk at på travle afgange (især dagsture) kan det være svært at finde en taxi medmindre de er forudbestilt.
Parkering
Der er parkeringsfaciliteter lige udenfor havnen. Langtidsparkering er tilgængelig til venstre for hovedterminalen (som du ankommer).
Adresser
Norfolk Line Irish Sea
Alexandra Road Extension, Dublin Port, Dublin 1
P&O Irish Sea
Terminal 3, Dublin Port, Dublin 1
Irish Ferries
Terminal Road South, Dublin 1
Isle of Man Steam Packet
Terminal Road South, Dublin 1
Stena Line
Alexandra Road, Dublin 1
Dublin akkommodation
Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Dublin før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter akkommodation for hele dit ophold, kan du besøge vores Dublin akkommodation side for de bedste priser og et af de største udvalg online.
© Direct Ferries Ltd