Civitavecchia til Arbatax færge

Civitavecchia Arbatax færgeruten forbinder Italien med Sardinien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Tirrenia. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Civitavecchia Arbatax færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Sardinien side

Civitavecchia - Arbatax færgeselskaber

 • Tirrenia
  • 2 Afgange Ugentlig 10 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Civitavecchia Arbatax Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Civitavecchia Arbatax ruten er for en bil og 2 passagerer.

Civitavecchia Arbatax færge anmeldelser

 • "Tirrenia færge til Sardinien"

  Havde to ture (10 timer hver) på færgen (august 2014) – ikke godt! Alle kabiner var udsolgt, så vi betalte for”1 klasse flysæder”. De kunne ikke rigtig tilbagelænes og der er et fjernsyn et rummet, som nogle passagerer ønskede at se på indtil kl. 1 om morgnen! En virkelig dårlig nattesøvn. Ikke godt, når man skal rejse den næste dag. Mad og drikke er meget dyrt om bord, så medbringe egne. Jeg ville ikke tage denne tur igen, medmindre jeg kunne få en kabine. Jeg har rejst på længere overfarter, som Portsmouth – Santander før, og de er virkelig gode. Mit råd er at finde en alternativ færge til Sardinien, hvis du kan!!

  'Peter' rejste på Civitavecchia Arbatax ruten med Tirrenia på Amsicora

  Læs mere Læs mindre
 • "Tidlig ankomst"

  Vi forlod Civitavecchia fredag aften, og ankom i Arabatax tidlig lørdag morgen. Skibet var komfortabelt og personalet var yderst hjælpsomme, da vi ikke snakker ret godt italiensk. Kabinerne var behageilge og rene. Motorerne var ikke for støjende og vi faldt hurtigt og nemt i søvn. Det eneste problem vi har med færgerne til Sardinien, og dette gælder for alle færgeselskaber, er at de ikke giver meddelser på engelsk, selv om de ved, at de har engelske kunder.

  'John' rejste på Civitavecchia Arbatax ruten med Tirrenia på Bonaria

  Læs mere Læs mindre

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det centrale Italien, ca. 80 km nordvest for Rom. Det arkæologiske museum i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundrede. Bygningen blev oprindeligt bygget for huse hovedkvarteret for den pavelig garnison. I museet kan besøgende se arkæologiske fund fra byen Centumcellae (det gamle navn for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplads vil besøgende også finde en anden interessant attraktion. Katedralen dedikeret tiL San Francs af Assisi blev bygget over en kirke, der allerede eksisterede, og som de franciskanske fædre havde buygget på koncession af pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet af to moler og en bølgebryder, har færgeforbindelser til bl.a. Sicilien, Sardinien og Tunesien.

Arbatax Guide

Den italienske by Arbatax ligger på øen Sicilien og er omgivet af en storslået række af bjerge, som er øens højeste. Beliggende ved siden af byens havn er et tårn fra det 17. århundrede. I den sydlige del af næsset, omkring 3 km fra selve byen, ligger S. Gemiliano Tower. Disse steder, sammen med mange andre beliggende indenlands, giver besøgende mange ting at udforske både i byen og i det omkringliggende område.

Det menes at byens navn stammer fra det arabiske ord for ”det 14 tårn”, som kan være en henvisning til det vagttårn, der blev bygget af de spanske for at beskytte byen mod angreb.

Fra Arbatax havn er der færgeforbindelser til det italienske fastland via Civitavecchia, Genova, Fiumicino, Olbia og Cagliari.