Castellammare di Stabia til Sorrento færge

Castellammare di Stabia Sorrento færgeruten forbinder Italien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Alilauro. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Castellammare di Stabia Sorrento færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Castellammare di Stabia til Sorrento færge alternativer

Castellammare di Stabia - Sorrento færgeselskaber

  • Alilauro
    • 14 Afgange Ugentlig 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Castellammare di Stabia Sorrento Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Castellammare di Stabia Guide

Stabia ligger i Napoli-bugten i provinsen Napoli i Campania regionen i det sydlige Italien. Byen ligger omkring 30 km mod sydøst for Napoli ved siden af den antikke romserke by Stabiae, der blev ødelagt af Vesuvio vulkanudbruddet i år 79. En arkæologisk udgravning af de romerske villaer, som blev bevaret af vulkanudbruddet, finder i øjeblikket sted. Der er mange ting at se og lave i regionen, inklusiv at se den vidunderlige arkitektur, de mange kirker og de vidunderlige kunstværker af den gamle bymidte. Alt dette, og de gamle arkæologiske fund af Stabia, gør dette til det perfekte sted for en afslappende ferie, især for rejsende, der ønsker en behagelig blanding af kultur og fantastiske strande.

Havnen bruges til handel, turisme og fiskerskibe. Der er også skibsværfter, og det er den tredjestørste havn i Campania efter Napoli og Salerno. Herfra er der færgeforbindelser til Capri og Sorrento.

Sorrento Guide

Den italienske by Sorrento er en meget populær ferieby og har en perfekt kystnær beliggenhed. Det er en sofistikeret by, hvilket er afspejlet i det meste af, hvad byen har at tilbyde. En populær attraktion i byen er katedralen, som har en fremtrædende position i byens skyline og ligger langs Corsa Italia. Andre populære attraktioner inkluderer Sedil Dominova fra det 15. århundrede, Villa Comunale's Chiesa de San Francesco, med flotte søjlegange fra det 14. århundrede, og Basilica de San Antonino, som ligger på Piazza San Antonio.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.