Cagliari til Napoli færge

Cagliari Napoli færgeruten forbinder Sardinien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Tirrenia. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Cagliari Napoli færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cagliari - Napoli færgeselskaber

 • Tirrenia
  • 2 Afgange Ugentlig 13 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Cagliari Napoli Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Cagliari Napoli ruten er for en bil og 2 passagerer.

Cagliari Napoli færge anmeldelser

 • "Natte færge"

  Vi havde rejst med Grimaldi ugen før og bookede sæder, hvilket jeg ikke indså, at jeg ikke havde gjort for denne rejse, så vi endte med at være i den åbne bar hele natten. Vi lå på sofaerne, men lysene var tændt hele natten, så det var svært at få noget søvn. Bortset fra det, var alt fint. Jeg ville bare ønske, at kabinerne var lidt mere rimeligt prissat.

  'Anthony' rejste på Cagliari Napoli ruten med Tirrenia på Dimonios

  Læs mere Læs mindre
 • "Cagliari - Napoli"

  Jeg må sige, at jeg var lidt tilbageholdende ang. kvaliteten, pga. en tidligere erfaring om bord på M/N Toscana (denne tur var et mareridt). Denne gang var det anderledes, og vi havde en behagelig rejse. Færgen var pænere og tjenester var gode. Den eneste kritik er, at billetpriser er for høje.

  'Sergio' rejste på Cagliari Napoli ruten med Tirrenia på Dimonios

  Læs mere Læs mindre
 • "Dårligt skib"

  Meget ydmyget skib, dårlig restaurant, dårlig service. Ingen underholdning, shopping eller andre tjenester. Denne færge er ikke for turister.

  'Alexey' rejste på Cagliari Napoli ruten med Tirrenia på Aurelia

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Var der lige til tiden, da jeg tjekkede ind i Cagliari i sidste uge. Turrenias mennesker er meget venlige. Ruten var pragtfuld. Folk var virkelig venlige, hjælpsomme, kabinen var god. Rejsen kunne ikke have været bedre.

  'Dagh' rejste på Cagliari Napoli ruten med Tirrenia på Dimonios

  Læs mere Læs mindre

Cagliari Guide

Sardiniens hovedstad Cagliari ligger ved Middelhavskysten og betragtes som en af de grønneste italienske byer, da der er en række offentlige haver, som besøgende kan nyde. Det mest skovrige område i byen er Monte Urpinu Park, som er 62 hektar og placeret på en lille bakke, der er dækket af fyrretræ og stedsegrønne eg.

Byen kan spore sin historie tilbage til oldtiden og har på forskellige punkter i sin fortid været under flere civilisationer.

Cagliari havn er opdelt i to sektorer; den gamle havn og den nye internationale havn. Havnen har færgeforbindelser til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.

Napoli Guide

Den italienske by Napoli er den største by i det sydlige Italien og en af de smukkeste, især omkring Napoli-bugten. Byen blev grundlagt af grækerne og blev senere udvidet af romerne, som alle afspejles i byens rige historie og fantastisk arkitektur. Vesuv er placeret på den ene side af Napoli og de maleriske øer Capri, Ischia og Procida ligger tæt på bugten. Napoli centrum er ganske kompakt og fuld af palasser, spektakulære kirker, klostre og slotte. Populære attraktioner er Duomo, som er en gammel katedral, der daterer tilbage til slutningen af det 13. århundrede og begyndelsen af det 14. århundrede. Af interesse er også Palazzo Reale, Teatro San Carlo og Museo Archeologico Nazionale, som har nogle af de bedste arkæologiske udstillinger i Italien. Endelig er der Napoli Sotterranea, som er en serie af underjordiske tunneler, trapper, værelser og haller, der ligger i byens hjerte.