Brindisi til Patras færge

Brindisi Patras færgeruten forbinder Italien med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 16 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Brindisi Patras færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Grækenland side

Brindisi - Patras færgeselskaber

 • Grimaldi Lines
  • 4 Afgange Ugentlig 16 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Brindisi Patras Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Brindisi Patras ruten er for en bil og 2 passagerer.

Brindisi Patras færge anmeldelser

 • "God tur"

  God akkommodation, god service, jeg vil altid bruge dem!!!

  'Marie Claire' rejste på Brindisi Patras ruten med Grimaldi Lines på Catania

  Læs mere Læs mindre
 • "Positiv og negativ"

  Den udgående tur på ”Catania” skib var normal, færgen var til tiden. Men returen på ”Sorrento” færgen, blev ødelagt fordi sejlplaner ikke blev respekteret (bekræftelsen viste, at passagerer skal være ved havnen 2 timer før afgang, men de begyndte først at gå ombord en time før afgang).

  'Luigi' rejste på Brindisi Patras ruten med Grimaldi Lines på Catania

  Læs mere Læs mindre
 • "Lille båd, men billig"

  Lille båd, og folk sover overalt på gulvet. Hvis man ikke har resereveret kabine, så sørg for at være en af de første om bord. Men det er en afslappende, enkel og billig måde at komme til Grækenland på.

  'Joao' rejste på Brindisi Patras ruten med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre

Brindisi Guide

Den italienske by Brindisi ligger ved Adriaterhavskysten i Puglia regionen i Italien. Byens havn er en naturlig havn, og har spillet en vigtig rolle i byens og regionens handel med Grækenland og Mellemøsten. På den nordlige kyst af byen har der været mange arkæologiske fund i de mange klitter og på strandene. På trods af havnens økonomiske fordele for byen, spiller turisme stadig en stor rolle i byens formuer.

Der er færgeforbindelser til en række destination.

Patras Guide

Den græske by Patras ligger omkring 215 km vest for den græske hovedstad, Athen, og er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland i det nordlige Peloponnes. Besøgende bør tage til Aghiou Nikolaou, som er byens mest populære gade og kun en kort afstand fra den gamle by. Den er karakteriseret af brostensbelagte gader med dejlige neoklassiske palæer, der fungerer som en påmindelse om byens strålende fortid. Et populært sted i byen er dens middelalderborg, der blev bygget i den sidste del af det 6. århundrede e.kr. på stedet af det gamle Akropolis.

Der er flere steder omkring Patras, der ærer den berømte græske digter Kostis Palamas. Hans hus er det mest interessante, da han blev født her. Da han flyttede til Athen blev det stedet, hvor Serao familien (fra Italien) boede og hvor den italienske forfatter Matilde Serao blev født. I dag huser det Kostis Palamas Institution.