Ancona til Patras færge

Ancona Patras færgeruten forbinder Italien med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 21 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid fra 21 t 30 m.

Der er 16 overfarter Uge på Ancona Patras ruten mellem Italien og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Grækenland side

Ancona - Patras færgeselskaber

 • Minoan Lines
  • 6 Afgange Ugentlig 21 t 30 m
  • Få pris
 • Anek Superfast
  • 10 Afgange Ugentlig 21 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Ancona Patras Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ancona Patras ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ancona Patras færge anmeldelser

 • "Superfast XI Ancona-Patras"

  Det tog evigheder at opgradere til en kabine i receptionen, men modtog en luksus en i sidste ende, som var fremragende. Næste gang vil vi booke en kabine i forvejen. Hvorfor mon en kabine koster fire gange så meget som et hotelværelse? Maden er god og let tilgængelig. Vil bruge samme rute igen i november.

  'Angela' rejste på Ancona Patras ruten med Anek Superfast på Superfast XI

  Læs mere Læs mindre
 • "Medbring kontanter"

  Ingen hæveautomat om bord, det er kun restauranter der har kortmaskiner, ikke baren! Så sørg for at medbringe kontanter.

  'Gill' rejste på Ancona Patras ruten med Minoan Lines på Cruise Europa

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk"

  Vi har brugt denne færge i de sidste tre år, og de sidste to år, har vi rejst med vores hund, Holli. Dette færgeselskab er meget velkommende overfor kæledyr, man kan endda opgradere til en kæledyr-kabine, for €50 ekstra. Skibet er meget rent og personalet er meget hjælpsomme.

  'Paul' rejste på Ancona Patras ruten med Anek Superfast på Superfast XI

  Læs mere Læs mindre

Ancona Guide

Ancona er beliggende i Marche regionen, omkring 280 km nordøst af Rom. Byens havn er populær for passagertrafik og er en af hovedhavnene ved Adriaterhavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikeret til Judas Cyriacus og blev startet i det 11. århundrede og afsluttet i 1189.

Der er færgeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Faciliteter i havnen inkludere en cafe, toiletter og en lille butik. Der er også parkeing.

Patras Guide

Den græske by Patras ligger omkring 215 km vest for den græske hovedstad, Athen, og er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland i det nordlige Peloponnes. Besøgende bør tage til Aghiou Nikolaou, som er byens mest populære gade og kun en kort afstand fra den gamle by. Den er karakteriseret af brostensbelagte gader med dejlige neoklassiske palæer, der fungerer som en påmindelse om byens strålende fortid. Et populært sted i byen er dens middelalderborg, der blev bygget i den sidste del af det 6. århundrede e.kr. på stedet af det gamle Akropolis.

Der er flere steder omkring Patras, der ærer den berømte græske digter Kostis Palamas. Hans hus er det mest interessante, da han blev født her. Da han flyttede til Athen blev det stedet, hvor Serao familien (fra Italien) boede og hvor den italienske forfatter Matilde Serao blev født. I dag huser det Kostis Palamas Institution.