Anafi til Piræus færge

Anafi Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 10 timer 45 minutter mens Anek Lines servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 t 20 m.

Der er 4 overfarter Uge på Anafi Piræus ruten mellem Kykladerne og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Anafi - Piræus færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 10 t 45 m
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 10 t 20 m
    • Få pris

Anafi Guide

Den græske ø Anafi, er del af Kykladerne og ligger øst for øen Thira, eller Santorini. Øen er populær blandt vandrere, der kan benytte øens gamle stier, nogle gange op af stejle bakker. For dem, som ønsker en mere afslappende tur, er der populære strande, som inkluderer Klisidi og Roukounas. En af Middelhavets højeste tinder, Mount Kalamos, er 420 meter over havets overflade, og ligger på en halvø i den østlige ende af øen. På toppen af Mount Kalamos ligger Kalamiotissa kirke, som blev ombygget efter et jordskælv i 1950erne.

Øens havn, sammen med resten af Kykladerne, er forbundet med færge til havnene i Piræus og Rafine. Færger til de øvrige øer i Kykladerne, herunder Los, Santorini, Kimolos, Naxos, Paros og Milos afgår også fra Anafi sammen med færger til øerne Kreta, Rhodos og Dodekanserne.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den trejde største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, på trods af, at den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalendene dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal. En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, barer og natklubber, blev ombygget for OL i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget.